Selector d'idioma

catalàespañolenglish
Català Castellano English

Visualització del menú

Ruta de navegació

Formació a mida per a grups

Què és la Formació a mida?

La Formació a mida és la possibilitat d'adaptar activitats del catàleg de formació digital de Cibernàrium a la demanda de grups provinents d'entitats o centres educatius.

Es pot sol·licitar la programació de qualsevol activitat del portfoli en una data i horari. I també es pot demanar la personalització de continguts i durada necessitats específiques.

Si ho desitgeu, l'activitat formativa serà precedida per una breu explicació dels serveis oferts pel Cibernàrium de Barcelona Activa.

Quantes persones participants calen per sol·licitar formacions a mida?

Es prioritzaran els grups de 15 persones o més, sempre majors de 16 anys.

On es pot trobar el catàleg de formacions disponibles?

Només cal triar l'activitat formativa que trobareu en aquest CATÀLEG i indicar-la en el FORMULARI que teniu a disposició per a sol·licitar formació a mida.

Es pot sol·licitar també una activitat amb contingut i durada a mida, detallant les necessitats en el formulari.

En quin format es pot realitzar la formació a mida?

Hi ha disponibles 2 formats, presencial i en aula virtual (streaming). es formacions presencials es poden impartir en dos equipaments diferents: al Cibernàrium 22@ (Edifici MediaTIC, Sant Martí) i al Cibernàrium Nou Barris (Parc Tecnològic de Barcelona Activa, Nou Barris). No es fan Formacions a mida fora dels equipaments de Cibernàrium.

La franja horària en la qual es poden realitzar activitats és la següent:

- Cibernàrium 22@ de dilluns a dijous de 14:00 a 21:00 i divendres de 9:00 a 21:00.

- Cibernàrium Nou Barris i Aula virtual de dilluns a divendres de 9:00 a 21:00.

Amb quanta antelació s'ha de fer la sol·licitud de formació a mida?

L'organització de Formació a mida està sempre subjecte a disponibilitats d'espais (en el cas de les presencials) i d'agenda de les persones formadores.

Totes les sol·licituds de formació a mida s'aproven?

No, El Cibernàrium de Barcelona Activa ha de prioritzar els recursos disponibles i continuar oferint formació oberta a tothom. Per tant, depenent del volum de demanda de formació a mida és possible que no es pugui atendre una petició o sol·licitud, s'hagi de disminuir el nombre d'activitats demanades o de posposar la seva posada en marxa.

La Formació a mida està adreçada a centres educatius, entitats socials públiques o privades, i organitzacions sense ànim de lucre.

Com s'aprova la sol·licitud i es realitza la inscripció?

Un cop omplert el FORMULARI, durant els dies següents rebreu un correu electrònic per part del Cibernàrium amb l'aprovació o contra-proposta de la sol·licitud.

En el moment d'aprovació per part de les dues parts, rebreu un enllaç i un codi d'inscripció a l'activitat. És important remarcar que la inscripció a l'activitat programada és individual, és a dir, que cadascuna de les persones participants a la formació s'hi ha d'inscriure per separat a través de l'enllaç rebut.

US INTERESSA? Completeu el formulari aquí mateix: