1-20 de 50 resultats per a: Inicia't
Molt aviat publicarem noves activitats.
No s'han trobat cursos
 
 

Joc Aplicat: El joc de l'estalvi

Una sèrie d'activitats de repàs que t'ajudaran a posar en pràctica i resoldre dubtes sobre els coneixements apresos en els tallers de l'itinerari 6, amb un joc de simulació. T'hi apuntes?

Inicia't

 

El llibre digital: formats i repositoris

T'han regalat un llibre electrònic? En aquesta càpsula aprendràs com treuren el màxim rendiment. Porta el teu llibre digital!

Inicia't

 

Els productes i serveis de Google

Tens un compte de Google? Descobreix les diferents utilitats que ofereix Google per al teu dia a dia. Per a usuaris amb coneixements de navegació bàsica per Internet.

Inicia't

 

El videocurrículum: posa imatges al que saps fer

Què et pot aportar el videocurrículum? Com el pots fer? On penjar-lo? Descobreix aquest format de cv i les seves possibilitats. des de la seva idea, a la creació i publicació. Et recomanem realitzar abans el taller I36 "Inicia't en l'edició de video digital"

Inicia't

 

Iniciació a la informàtica Nivell I

Aprèn a reconèixer els components del maquinari, així com els sistemes operatius i programes més utilitzats: ús de finestres, carpetes, arxius i altres eines.

Inicia't

 

Iniciació a la Informàtica Nivell II

Treballa amb fitxers digitals per conèixer què són, com identificar-los, quin és el seu pes, com organitzar-los i de quin suports demmagatzematge disposem. Porta el teu Pendrive!

Inicia't

 

Internet Nivell I

Coneix els aspectes bàsics de la navegació per Internet: adreces, ús dels navegadors i eines de cerca dinformació.

Inicia't

 

Aplicacions de missatgeria al telèfon mòbil: Whatsapp, Telegram i Line

Aprèn a utilitzar les principals aplicacions de missatgeria mòbil i coneix les seves condicions d'ús. Porta el teu dispositiu!

Inicia't

 

Aprèn a utilitzar Twitter i treu-li tot el partit

Lactualitat en 140 caràcters... tant a dir en tant poc espai! Piulades, hashtags, mencions, retuits, seguidors... comencem navegant per entendre què és cada cosa i conèixer-ne les possibilitats

Inicia't

 

Aprèn idiomes a la Xarxa: recursos

Vols aprendre anglès? Italià? Francès? En aquest taller descobrirem recursos per a l'aprenentatge d'idiomes a la xarxa.

Inicia't

 

Comerç electrònic: comprar per Internet de manera segura

Introducció a la compra per Internet: botigues virtuals, sistemes de pagament, drets i deures del consumidor... Com identificar els elements que ens donen confiança?.

Inicia't

 

Joc Aplicat: Converteix-te en un ciutadà digital

Una sèrie d'activitats de repàs que t'ajudaran a posar en pràctica i resoldre dubtes sobre els coneixements apresos en els tallers de l'itinerari 1, amb un joc de simulació. T'hi apuntes? Requisits: Tenir coneixements bàsics de l'ús de l'ordinador i/o dispositius mòbils, i de navegació per Internet. És necessari haver finalitzat litinerari 1.

Inicia't

 

Crea el teu blog senzill amb Blogger

Aprèn duna manera pràctica els passos a seguir per a crear un bloc amb Blogger. La terminologia, formes de filtrar, com shi pot participar, identificar els sistemes de seguretat, etc.

Inicia't

 

Crea el teu correu electrònic

Aprèn a crear el teu compte de correu electrònic personalitzat i a posar en pràctica les principals funcions que ens ofereixen les eines de gestió de correu.

Inicia't

 

Emmagatzema i envia arxius pesants

Descobreix com pots emmagatzemar i enviar arxius pesants o multimèdia com vídeos o imatges dalta qualitat. Coneix les eines d'emmagatzematge al núvol. Porta el teu dispositiu digital!

Inicia't

 

Escriptori virtual: accedeix a la teva informació allà on siguis

Taller d'introducció a l'ús d'escriptoris virtuals pensats per gestionar millor la informació, facilitar els processos daprenentatge i millorar les competències professionals.

Inicia't

 

Estalvia amb Internet

Explora les possibilitats que tofereix Internet per comprar per tal destalviar en les despeses quotidianes.

Inicia't

 

Estalvia temps i cues: tràmits que pots fer amb l'Administració per Internet

Practica les gestions més habituals: tràmits administratius, petició de cites, documentació... Coneix què són les Oficines Virtuals.

Inicia't

 

Exercita la teva ment

A Internet trobem moltes activitats i jocs per a exercitar la nostra ment. Vine i treballaràs la lògica, l'atenció, l'estratègia i la memòria, entre moltes altres!

Inicia't

 

Gestiona les teves finances a Internet

Gestiona les teves despeses mitjançant lús de les eines i serveis que tofereix Internet. Aprèn a utilitzar serveis com la banca en línia o la facturació en línia.

Inicia't

S'estan mostrant 1 - 20 de 50 resultats.