1-15 de 29 resultats

Mostrar com

Molt aviat publicarem noves activitats.
No s'han trobat cursos
 
Especialitzada
 
Durant la formació, l'alumne podrà aprofundir en els conceptes d'empoderament de l'equip del projecte, flux de gestió i flux d'execució. També s'explicarà quins són els principals documents de gestió, així com els que serveixen per fer seguiment i per gestionar el tancament dels projectes.
Del dj. 01/07/21 al dv. 02/07/21
(15:30-19:30h)
Durada: 2 sessions
Especialitzada
 
Inserir un mapa és una tasca present a quasi totes les pàgines web, per informar a la persona usuària d'una ubicació d'una empresa, esdeveniment o inclús un punt de recollida. Actualment moltes de les principals aplicacions utilitzen maps amb geolocalizació per generar negoci. En aquesta càpsula aprendrem com afegir un mapa interactiu a la nostra pàgina web.
Horari: dv. 02/07/21
(09:30-13:30h)
Durada: 1 sessió
Especialitzada
 
Coneixerem les diferents aplicacions i avantatges d'aquesta base de dades OpenSource. Un motor de base de dades força desconegut i que és totalment compatible amb els llenguatges de programació actuals. Però el seu principal punt i que va en línia amb l'esperit del Cibernarium, és el fet de que es OpenSource (codi obert) i fàcil d'emprar.
Del dt. 06/07/21 al dj. 08/07/21
(16:00-20:00h)
Durada: 2 sessions
Obertura de la inscripció 29/06/2021 a les 08:30h.
Especialitzada
 
Aquest curs permetrà a l'alumnat dissenyar una pàgina web per mostrar un mapa interactiu. Es revisaran les diferents tecnologies i s'aprofundirà en solucions com QGIS Server i OpenLayers.
Del dc. 21/07/21 al dc. 28/07/21
(10:00-14:00h)
Durada: 4 sessions
Obertura de la inscripció 14/07/2021 a les 08:30h.
Especialitzada
 
Aprèn els conceptes bàsics de la programació orientada a objectes amb el llenguatge que et permetrà fer aplicacions per Android.
Inici: dt. 01/06/21
Especialitzada
 
Aprèn els conceptes bàsics que et caldràn per programar en qualsevol llenguatge informàtic.
Inici: dt. 01/06/21
Especialitzada
 
PHP és un llenguatge de programació interpretat per a la creació de pàgines web dinàmiques que té múltiples aplicacions.
Inici: dt. 01/06/21
Especialitzada
 
El llenguatge HTML5 complementa l'actual XHTML afegint semàntica i accessibilitat i adaptant-se a les necessitats de programació de llocs web 2.0
Inici: dt. 01/06/21
Especialitzada
 
MySQL és un dels gestors més utilitzats per crear i administrar bases de dades i s'integra perfectament amb PHP per a la creació de pàgines web dinàmiques.
Inici: dt. 01/06/21
Especialitzada
 
La implementació d'Scrum com a marc de treball en el desenvolupament d'un projecte de programari permet minimitzar costos, gestionar expectatives, millorar estimacions, optimitzar recursos, millorar la satisfacció dels clients i de l'equip de desenvolupament i augmentar la qualitat del programari.
Inici: dt. 01/06/21
Especialitzada
 
Microsoft Visual Basic for Applications (VBA) fa possible l'extensió de les funcionalitats dels aplicatius de l'entorn de Microsoft Office. Permet l'automatització de processos, la creació de noves funcions i fins i tot la modificació de certes característiques de la interfície d'usuari com els menús i les barres d'eines.
Inici: dt. 01/06/21
Especialitzada
 
ITIL neix com un codi de bones pràctiques dirigides a assolir els objectius de gestió de les TIC. És, doncs, un estàndard de facto de bones pràctiques, processos i organització per a la gestió del servei TIC (ITSM o IT Service Management en anglès), amb una gran presència als departaments TIC i a les empreses de serveis.
Inici: dt. 01/06/21
Especialitzada
 
El procés de digitalització massiu en diversos entorns com el multimèdia, o el biomèdic, fa molt difícil el processat de les dades utilitzant els gestors de Bases de Dades convencionals. En aquests entorns apareixen reptes com l'emmagatzematge, la cerca, o la compartició de les dades, entre altres. La disponibilitat de dispositiu mòbils capaços d'enregistrar senyals i el (...)
Inici: dt. 01/06/21
Especialitzada
 
Una API en REST és el mètode més utilitzat per a l'intercanvi de dades entre els servidors i les aplicacions o pàgines web. Google, Facebook, Youtube o Spotify ofereixen la possibilitat de consultar les seves bases de dades. Moltes marques ho aprofiten per crear programes a mida, i ho fan amb APIS en REST.
Inici: dt. 01/06/21
Especialitzada
 
R és un llenguatge de programació de llicència oberta i totalment gratuït per a l'estadística i la creació de gràfics. El Big Data l'ha popularitzat i juntament amb Python i Java ocupa les primeres posicions d'aquest sector en ampli creixement.
Inici: dt. 01/06/21
S'estan mostrant 1 - 15 de 29 resultats.