Alumnes d'IT Academy que ja han trobat feina

Gerard Ferrer
"Per a mi, IT Academy va suposar l'oportunitat de descobrir el món de la programació, de formar-me durant uns mesos molt intensament i poder reorientar la meva carrera cap a aquest sector. Puc dir ben bé, que gràcies a IT Academy, he aconseguit entrar a treballar com a programador web i n'estic molt agraït!"
 
 
Fausto Luna
"Jo ho he après tot perquè no sabia res de programació quan vaig entrar a IT Academy, realment zero. I ara estic treballant professionalment en una aplicació real que l'empresa on treballo utilitza pels nostres operaris. Crec que si tinc aquesta feina és en gran part per IT Academy."
 
 
 
Begoña Fernández
"Després de tota una vida dedicada al món de l'arquitectura i del disseny, he conegut el sector TIC. De la mà de l'IT Academy he après a desenvolupar-me i a fer-me un lloc en aquest camp on, treballant de valent, només hi ha creixement i èxits. Durant tot el trajecte he après de gent fantàstica que m'ha recolzat tant a nivell professional com humà."
Marta Tost
"Gràcies a IT Academy he fet el canvi professional que feia temps que estava buscant. La metodologia et dona una flexibilitat màxima, aprenent al teu ritme, i amb el recolzament tant de companys i companyes que estan fent el mateix recorregut, com del magnífic equip de mentoria que et va guiant. Jo ja l'he recomanat a més d'una persona!"

 

Xavier Roldán
"M'havia quedat sense feina i vaig pensar en reconvertir-me. Gràcies a IT Academy vaig obtenir uns coneixements que he pogut demostrar en entrevistes per incorporar-me al món laboral. A més, ja que estava al Cibernàrium, aprofitava i em quedava a les tardes per completar la formació amb altres activitats."
Marc Plans
"Per a mi, l'experiència de l'IT Academy ha estat una molt bona oportunitat per a seguir formant-me i treballar en allò que més m'agrada i, el que valoro per sobre de tot, amb el recolzament d'un gran equip humà i compartint-ho amb una comunitat on tots aprenem de tots."

 

Paolo Gambardella
"Gràcies a IT Academy vaig tenir l'oportunitat de visualitzar el meu potencial per reinventar la meva carrera professional. Vaig tenir el plaer de compartir l'experiència amb persones de sectors i edats molt diferents, i d'encarar les meves preocupacions amb l'esforç de la formació, l'orientació i la inserció laboral".
Mònica Pascual
"Realitzar aquest curs va ser un gran encert. Em va donar a conèixer un món que m'apassiona, allò que buscava, aportant-me els coneixements pràctics per començar a treballar. L'entrevista de feina, gestionada per l'equip d'IT Academy, em va portar a treballar a una de les empreses més importants del sector".

 

Romina Rua
"IT Academy representa una plataforma d'entrada al sector TIC, una guia del que actualment demana el mercat laboral, a través d'un pla d'estudi sintetitzat, eines educatives, metodològiques, qualitat formativa i compromís. Tot per aconseguir una feina adaptada al teu perfil professional".
David Ortiz
"L'oportunitat de ser part d'IT Academy ha sigut única. Des del primer dia vaig treballar amb un grup de persones centrat en un únic objectiu: convertir-nos en professionals TIC. Amb el seu suport i formació puntera vaig realitzar diverses entrevistes amb empreses especialitzades del sector".

 

Jose Luis Sánchez
"IT Academy ha estat un programa molt eficaç i innovador, que m'ha permès adquirir coneixements i habilitats per orientar la meva carrera professional. Una experiència compartida amb persones provinents de diferents sectors però amb les mateixes inquietuds i objectius".
Raquel Alvear
"Amb IT Academy he fet un gir de 180º a la meva vida. He passat de mestra a programadora de Business Intelligence gràcies al suport de coordinadors/es, professors/es i tots i totes les companyes.  Junt a tots els materials i les entrevistes, es donen tots els ingredients per a l'èxit".

 

Guillem Duñó
"IT Academy m'ha permès, per una banda, posar-me al dia amb les noves tecnologies i, per l'altra, sentir-me acompanyat per companys i companyes, i el gran equip de mentoria i tutoria. Quatre mesos de disciplina intensa per posar el peu en el sector TIC!".
José Farfus
"He obtingut l'orientació que necessitava per canalitzar els meus esforços i canviar el meu perfil professional en el sector IT. Tot en un entorn de treball real per preparar-me per inserir-me professionalment. Gràcies a IT Academy avui estic fent el que més m'agrada desenvolupant software en una empresa d'alt perfil TIC".

 

Dèlia Barreiro
"Amb IT Academy he reorientat la meva carrera cap el sector TIC, i m'ha permès conèixer a persones amb els mateixos interessos. Una oportunitat per aprendre no només a través de plataformes online d'autoapranantatge, sinó també gràcies a la col·laboració de la resta de companys/es!".
Víctor Marín
"IT Academy ha posat a la meva disposició el coneixement, consell i les eines necessàries per fer el salt professional cap a l'àmbit de la programació, tot i venir d'un àmbit aliè a la tecnologia. Ha estat una experiència divertida i enriquidora que recomano a tothom amb ganes de reinventar-se".

 

Esperanza León
"A IT Academy no només posen al teu abast els mitjans tècnics per formar-te sinó que et donen suport, et motiven per no rendir-te i per donar-nos seguretat per llençar-nos a la recerca d'allò que volem. El factor humà té més valor que el tecnològic. Sempre estaré agraïda a tot l'equip per aquesta oportunitat. Ara començo una nova etapa, que estic segura serà emocionant".
Luisa Tenorio
"En un dels moments més crítics de la meva vida IT Academy ha estat l'ingredient indispensable per a la meva reconstrucció personal i professional. Tots els elements han estat fonamentals, culminant amb una contractació en una de les empreses punteres del sector IT. Sens dubte una experiència professional 360 cap a l'èxit".

 

 

Trobada amb empreses en un Job Marketplace