Alumnes d'IT Academy que ja han trobat feina

Paolo Gambardella
"Gràcies a IT Academy vaig tenir l'oportunitat de visualitzar el meu potencial per reinventar la meva carrera professional. Vaig tenir el plaer de compartir l'experiència amb persones de sectors i edats molt diferents, i d'encarar les meves preocupacions amb l'esforç de la formació, l'orientació i la inserció laboral".
Mònica Pascual
"Realitzar aquest curs va ser un gran encert. Em va donar a conèixer un món que m'apassiona, allò que buscava, aportant-me els coneixements pràctics per començar a treballar. L'entrevista de feina, gestionada per l'equip d'IT Academy, em va portar a treballar a una de les empreses més importants del sector".

 

Romina Rua
"IT Academy representa una plataforma d'entrada al sector TIC, una guia del qual demana el mercat laboral actual, a través d'un pla d'estudi sintetitzat, eines educatives, metodològiques, qualitat formativa i compromís. Tot per aconseguir una feina adaptada al teu perfil professional".
David Ortiz
"L'oportunitat de ser part d'IT Academy ha sigut única. Des del primer dia vaig treballar amb un grup de persones centrat en un únic objectiu: convertir-nos en professionals TIC. Amb el seu suport i formació puntera vaig realitzar diverses entrevistes amb empreses especialitzades del sector ".