Preguntes Freqüents

En aquesta secció recollim dubtes habituals relacionats amb el Cibernàrium. Si no trobes el que estàs buscant, posa't en contacte amb nosaltres.

05. Si no he aconseguit plaça a l'activitat que m'interessa, què puc fer?

Título pregunta 5 FAQ

Título pregunta 5 FAQ

>> Activitats presencials

A Cibernàrium no hi ha llistes d'espera. Per tant, el que pots fer és estar atent/a per si hi ha una baixa. Quan això passa, automàticament es mostra al web (en la fitxa de l'activitat) que hi ha una plaça lliure i el botó d'inscripció torna a estar actiu.

Pots saber ràpidament quines activitats tenen places lliures mirant la secció Places lliures del web. 

Si el dia de l'activitat no hi ha places, pots venir igualment. Si una persona inscrita no es presenta, pots ocupar la seva plaça. Lògicament no et podem garantir que hi hagi inassistències i que puguis accedir. Les places que s'alliberin per inassitència d'un inscrit s'adjudicaran a les persones que s'esperin per estricte ordre d'arribada.

D'altra banda, també et poden ser útils algunes eines per a l'autoformació que trobaràs a la Mediateca: dossiers, videocursos i material multimèdia relacionats amb les activitats impartides a Cibernàrium.

També pots provar els cursos online d'autoformació que trobes a la secció Online del web.

>> Activitats online

Les activitats online tenen un elevat nombre de places i tenen sessions programades de manera continuada. Pots consultar el catàleg d'activitats a la secció Formacions, triant el filtre Online.

Tornar a dalt