Preguntes Freqüents

En aquesta secció recollim dubtes habituals relacionats amb el Cibernàrium. Si no trobes el que estàs buscant, posa't en contacte amb nosaltres.

04. Com puc inscriure'm a una activitat de Cibernàrium?

Título pregunta 4 FAQ

Título pregunta 4 FAQ

Les inscripcions es fan via web. Per inscriure't cal que estiguis registrat com a usuari de formació de Barcelona Activa accedint a aquest formulari i, per tant, tinguis un nom d'usuari i una contrasenya associada. 

>> Activitats presencials

Cada dia a les 8.30h del matí s'obren al web les inscripcions de les activitats que es realitzen just 7 dies després. Per exemple, si una activitat està programada pel dia 12 de juny, les inscripcions s'obren el 5 de juny a les 8.30h del matí.

A la fitxa de cada activitat al web s'informen les dates de quans'imparteixen i les dates quan s'obre cada sessió. El dia quan s'obre la inscripció, a partir de les 8.30h, pots veure el botó 'Inscriu-te' actiu i apuntar-t'hi.

L'horari d'atenció presencial al MediaTIC o per telèfon (al 93 291 76 10) és de 9.30h a 20.00h de dilluns a divendres.

La realització de les activitats està condicionada a la inscripció d'un mínim d'alumnes. En cas de cancel·lació s'avisarà a les persones inscrites.

>> Activitats online

Les activitats online tenen edició oberta entre l'u i el darrer dia de cada mes. És possible inscriure's a l'activitat en qualsevol moment.

Tornar a dalt