Selector d'idioma

catalàespañolenglish
Català Castellano English

Visualització del menú

Ruta de navegació

Aquest estiu, forma’t al Cibernàrium!

06/06/2024

A més d’aire condicionat, Cibernàrium ofereix una oferta especial d’activitats de formació tecnològica durant els mesos de juliol i agost que et permetran actualitzar i ampliar les teves habilitats digitals. 

Vine i descobreix els tallers pràctics d’estiu: grava el teu propi podcast amb materials professionals, rep atenció personalitzada en la creació del teu web personal o del teu negoci, crea el teu propi assistent de veu o construeix un videojoc com Mario Bros amb Unity! 

També presentem novetats al nostre catàleg: desenvolupa el branding del teu negoci amb IA, aprèn Blender i descobreix la realitat virtual, viu experiències immersives al Metavers, dissenya el contingut del teu web amb Canva o endinsa’t en el món del hacking ètic. 

Per últim, si ets docent i vols aprofitar les vacances per formar-te en eines tecnològiques, ampliem l’oferta de formacions certificades pel Departament d’Ensenyament! 

Consulta’n la programació i inscriu-t’hi! Les activitats són gratuïtes, virtuals i presencials al Cibernàrium 22@ i al Cibernàrium Nou Barris.