Curs online - Masterclass: El repte digital de les empreses, dades algoritmes i confiança

Descripció

Coneix com la transformació digital altera el nostre entorn i descobreix els reptes de les empreses per aconseguir avantatges competitius a partir de la confiança de la mà de Genís Roca

Objectius específics

En aquesta masterclass tractarem com l'evolució digital està alterant no només els negocis sino també, i sobretot, la societat.
El més rellevant dels canvis que estem vivint ja no rau en la tecnologia, sino en els aspectes culturals i socials. Si fins ara parlàvem d'eficiència i qualitat, ara ja parlem de transparència i confiança. Els darrers 10 o 15 anys les empreses aconseguien avantatges competitius mercès a la tecnologia, però a partir d'ara els principals avantatges competitius vindran abans de l'ètica que no pas de l'enginyeria.
Tots els sectors d'activitat viren les seves estratègies de producte cap a servei, i el principal repte és aconseguir liderar relacions personalitzades en un context cada cop més global.
A la sessió tractarem quina ha estat l'evolució digital dels negocis, quina és la situació actual i quines les tendències, posant per tant més accent en els fets culturals que no pas els tècnics.
¿Actualment quin és el repte digital de les empreses?
En Genís Roca és antropòleg, expert en internet i president i soci fundador de Roca Salvatella, consultora especialitzada en transformació digital. Amb més de 25 anys d'experiència, es considera una de les 25 persones espanyoles més influents d'internet.

Edició 1

Sessió online

dl. 01/04/19 al dt. 30/04/19

Places disponibles: 958. Inscriure'm

Informació general

>> No es permetrà l'entrada a l'aula després de 15 minuts de començada la classe.
>> Les activitats Cibernàrium es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria dels assistents sol·licitin que es facin en castellà.
Qualsevol de les accions formatives de Cibernarium podrà ser enregistrada a través d'un sistema de captació d'imatges que té com a finalitat la seva posterior difusió a través d'un mitjà o suport en l'àmbit de la missió de Barcelona Activa de contribuir a la promoció econòmica i a l'ocupació. En el procés de gravació es poden enregistrar eventualment imatges dels/de les assistents a la formació. La inscripció a les activitats de Cibernàrium implica l'autorització a Barcelona Activa de fer ús d'aquestes imatges per a l'anterior finalitat.
>> Per inscriure's a qualsevol activitat cal tenir un usuari web creat. Pots crear-te'l a
http://w144.bcn.cat/cibernarium/cat/accesUsuaris.do
>> És imprescindible passar a signar assistència pel taulell de Recepció abans d'accedir a l'aula.

Activitats extra

Masterclass

Propera edició

Sessió online

dl. 01/04/19 al dt. 30/04/19

Aquesta activitat és gratuïta Inscriure'm

Valoració del curs

Mitjana
9

Formació impartida per

GENÍS

ROCA VERARD

Mitjana
10

Hi ha una nova versió de la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal.
Si us plau, accepta-la per poder continuar amb la inscripció.

Curs online - Masterclass: El repte digital de les empreses, dades algoritmes i confiança: Edició 1

Sessió online

dl. 01/04/19 al dt. 30/04/19

Dades personals

Nom i Cognoms:

NIF/NIE: 10158

Email: default@liferay.com

Data de naixement: 28/06/2016

Accepto les condicions d'inscripció