1-20 de 262 resultats
Molt aviat publicarem noves activitats.
No s'han trobat cursos
 
 

El llibre digital: formats i repositoris

T'han regalat un llibre electrònic? En aquesta càpsula aprendràs com treuren el màxim rendiment. Porta el teu llibre digital!

Inicia't

 

Iniciació a la informàtica Nivell I

Aprèn a reconèixer els components del maquinari, així com els sistemes operatius i programes més utilitzats: ús de finestres, carpetes, arxius i altres eines.

Inicia't

 

Resol els teus dubtes

Taller pràctic on t'ajudarem a repassar i practicar el que has après en els cursos de les Antenes Cibernàrium.

Inicia't

 

Seguretat en les transaccions electròniques

Coneix les condicions bàsiques de seguretat i en les gestions per Internet, i com protegir les nostres dades si perdem el nostre dispositiu o el roben. Cal que tinguis correu electrònic per identificar-te!.

Inicia't

 

Noves formes de consum a Internet

Noves modalitats de consum en les que Internet hi té un paper central: del consum col·laboratiu als serveis d'intercanvi.

Inicia't

 

El videocurrículum: posa imatges al que saps fer

Què et pot aportar el videocurrículum? Com el pots fer? On penjar-lo? Descobreix aquest format de cv i les seves possibilitats. des de la seva idea, a la creació i publicació. Et recomanem realitzar abans el taller I36 "Inicia't en l'edició de video digital"

Inicia't

 

Iniciació a la Informàtica Nivell II

Treballa amb fitxers digitals per conèixer què són, com identificar-los, quin és el seu pes, com organitzar-los i de quin suports demmagatzematge disposem. Porta el teu Pendrive!

Inicia't

 

Introducció al full de càlcul Nivell I

Aprèn a dissenyar un full de càlcul utilitzant fórmules i funcions i coneix les opcions més usuals del full de càlcul.

Inicia't

 

Introducció al full de càlcul Nivell II

Aprofundeix i consolida les funcionalitats bàsiques del full de càlcul: fórmules, filtres, formats, taules...

Inicia't

 

Gestiona les teves finances a Internet

Gestiona les teves despeses mitjançant lús de les eines i serveis que tofereix Internet. Aprèn a utilitzar serveis com la banca en línia o la facturació en línia.

Inicia't

 

Introducció al processador de textos Nivell I

Aprèn a utilitzar les opcions més usuals del processador de textos: gestionar documents, desplaçar-shi, seleccionar text, donar-li estils, donar format als paràgrafs i als documents.

Inicia't

 

Aplicacions de missatgeria al telèfon mòbil: Whatsapp, Telegram i Line

Aprèn a utilitzar les principals aplicacions de missatgeria mòbil i coneix les seves condicions d'ús. Porta el teu dispositiu!

Inicia't

 

Estalvia temps i cues: tràmits que pots fer amb l'Administració per Internet

Practica les gestions més habituals: tràmits administratius, petició de cites, documentació... Coneix què són les Oficines Virtuals.

Inicia't

 

Estalvia amb Internet

Explora les possibilitats que tofereix Internet per comprar per tal destalviar en les despeses quotidianes.

Inicia't

 

Comerç electrònic: comprar per Internet de manera segura

Introducció a la compra per Internet: botigues virtuals, sistemes de pagament, drets i deures del consumidor... Com identificar els elements que ens donen confiança?.

Inicia't

 

Treballa en xarxa: edició col·laborativa i marcadors socials

Coneix les possibilitats dels dispositius digitals i les "eines al núvol", com et poden facilitar el treball en xarxa: emmagatzematge al núvol, edició col·laborativa de documents i eines de marcadors socials.

Inicia't

 

Tens Twitter: com l'utilitzes en la recerca de feina?

Twitter és una eina efectiva per contactar de forma ràpida amb empreses i professionals. Descobreix les funcionalitats i aplicacions més efectives d'aquesta plataforma i apropat a les oportunitats laborals que estàs buscant.

Inicia't

 

Joc Aplicat: L'aprenent de Xarxes

Una sèrie d'activitats de repàs que t'ajudaran a posar en pràctica i resoldre dubtes sobre els coneixements apresos en els tallers de l'itinerari 5, amb un joc de simulació. T'hi apuntes?.

Inicia't

 

Escriptori virtual: accedeix a la teva informació allà on siguis

Taller d'introducció a l'ús d'escriptoris virtuals pensats per gestionar millor la informació, facilitar els processos daprenentatge i millorar les competències professionals.

Inicia't

 

Joc Aplicat: Converteix-te en un ciutadà digital

Una sèrie d'activitats de repàs que t'ajudaran a posar en pràctica i resoldre dubtes sobre els coneixements apresos en els tallers de l'itinerari 1, amb un joc de simulació. T'hi apuntes? Requisits: Tenir coneixements bàsics de l'ús de l'ordinador i/o dispositius mòbils, i de navegació per Internet. És necessari haver finalitzat litinerari 1.

Inicia't

S'estan mostrant 1 - 20 de 262 resultats.