No s'han trobat cursos
 
 

Aplicacions de missatgeria al telèfon mòbil: Whatsapp, Telegram i Line

Aprèn a utilitzar les principals aplicacions de missatgeria mòbil i coneix les seves condicions d'ús. Porta el teu dispositiu!

Inicia't

 

Iniciació a la fotografia digital: telèfons mòbils, càmeres i Tauletes

Coneix la terminologia de la fotografia digital: què és una imatge digital, tipus de càmeres, formats de fitxers i nocions bàsiques de fotografia. Porta la teva càmera o dispositiu mòbil i tots els cables!

Inicia't

 

Joc Aplicat: Converteix-te en un ciutadà digital

Una sèrie d'activitats de repàs que t'ajudaran a posar en pràctica i resoldre dubtes sobre els coneixements apresos en els tallers de l'itinerari 1, amb un joc de simulació. T'hi apuntes? Requisits: Tenir coneixements bàsics de l'ús de l'ordinador i/o dispositius mòbils, i de navegació per Internet. És necessari haver finalitzat litinerari 1.

Inicia't

 

Iniciació a la informàtica Nivell I

Aprèn a reconèixer els components del maquinari, així com els sistemes operatius i programes més utilitzats: ús de finestres, carpetes, arxius i altres eines.

Inicia't

 

Iniciació a la Informàtica Nivell II

Treballa amb fitxers digitals per conèixer què són, com identificar-los, quin és el seu pes, com organitzar-los i de quin suports demmagatzematge disposem. Porta el teu Pendrive!

Inicia't

 

Introducció al full de càlcul Nivell II

Aprofundeix i consolida les funcionalitats bàsiques del full de càlcul: fórmules, filtres, formats, taules...

Inicia't

 

Crea el teu correu electrònic

Aprèn a crear el teu compte de correu electrònic personalitzat i a posar en pràctica les principals funcions que ens ofereixen les eines de gestió de correu.

Inicia't

 

Internet Nivell II

Aprèn a discriminar la informació que rebem, a diferenciar la que és fiable de la que no, com gestionar-la i com descarregar programari nou.

Inicia't

 

Joc Aplicat: Internet per a imprevistos

Una sèrie d'activitats de repàs que t'ajudaran a posar en pràctica i resoldre dubtes sobre els coneixements apresos en els tallers de l'itinerari 2, amb un joc de simulació. T'hi apuntes? Requisits: Tenir coneixements bàsics de l'ús de l'ordinador i/o dispositius mòbils, de navegació per Internet i correu electrònic. És necessari haver finalitzat litinerari 2.

Inicia't

 

Seguretat en la navegació: recomanacions i bones pràctiques

Riscos i recomanacions de seguretat a l'hora d'utilitzar dispositius digitals. Que són els virus? Com funcionen els programes antivirus, i com els podem instal·lar?

Inicia't

S'estan mostrant 1 - 10 de 306 resultats.