Selector d'idioma

catalàespañolenglish
Català Castellano English

Visualització del menú

Ruta de navegació

Competències Digitals

Quines són les teves competències digitals?

Fes el test i posa’t al dia: és gratuït!

Realitza el test de competències digitals per avaluar el teu nivell i obtenir un informe personalitzat. El test consta de preguntes sobre les 19 competències digitals que plantegen escenaris reals i propers. La durada del test és variable en funció dels teus coneixements. Podràs desar, sortir i seguir en qualsevol altre moment.

Accedeix al test
Competències Digitals
Revisa les teves respostes
Un cop acabat el test, i abans de l'informe i la recomanació, podràs veure quines respostes has encertat i quines has fallat. En el cas d'aquestes últimes se't mostrarà en pantalla quina era la opció correcta.
Obté l'informe de resultats
A més de veure en pantalla els teus resultats, podràs descarregar-te un informe, en format pdf, amb el nivell assolit per cada una de les competències digitals i la descripció de les àrres competencials.
Et recomanem activitats gratuïtes
A partir dels teus resultats, podràs accedir a una recomanació d'activitats personalitzades i gratuïtes per a entrenar les competències digitals que consideris necessari millorar.
Competències Digitals

Descobrir les teves competències és el punt de partida per desenvolupar-les!

Quines són les teves competències digitals?

Quines són les teves competències digitals?

Fes el test i posa't al dia: és gratuït!
 

Realitza el Test de competències

El test consta de preguntes sobre les 19 competències digitals que plantegen escenaris reals i propers.
La durada del test és variable en funció dels teus coneixements. Podràs desar, sortir i seguir en qualsevol altre moment.

Accedeix al test

Obté el teu Informe de resultats

A més de veure en pantalla els teus resultats, podràs descarregar-te un informe en format pdf amb el nivell assolit per cada una de les competències digitals.

Et recomanem Activitats gratuïtes

A partir dels teus resultats, podràs accedir a una recomanació d'activitats personalitzades gratuïtes per a entrenar les competències digitals que consideris necessari millorar.

Descobrir les teves competències és el punt de partida per desenvolupar-les!