1-15 of 87 results

Show as

New activities will be available soon.
There are no courses
 
Specialized
 
Les empreses necessiten estratègies de màrqueting i publicitat específiques pel món digital per connectar amb el consumidor multicanal, multidispositiu i multimitjans. Els formats actuals de publicitat digital (display, rich media, mobile) permeten dirigir el missatge de manera interactiva i rellevant, no importa el dispositiu, però alhora són tècnicament molt sofisticats (...)
Start: Thu 01/04/21
Specialized
 
La Xarxa entesa com a canal de vendes obre una porta cap a la globalització dels productes per a empreses grans i petites, autònoms i start-ups. L'evolució de les webs corporatives avança cap a un nou entorn on cal estar preparats per arribar i aconseguir nous clients allà on estiguin.
Start: Thu 01/04/21
Specialized
 
El vídeo online és un dels canals més impactants per a la promoció empresarial a la Xarxa. Descobreix què cal fer per aprofitar YouTube com a eina de comunicació i interacció amb els potencials clients.
Start: Thu 01/04/21
Specialized
 
Són adequats els continguts que ofereixes a la web als teus clients? El màrqueting de continguts és una estratègia que consisteix en oferir continguts interessants i útils per apropar-nos als nostres clients. Poden ser textos llargs o curts, vídeos, imatges... segons les característiques de l'audiència i també de la pròpia empresa.
Start: Thu 01/04/21
Specialized
 
Pels publicistes i professionals del màrqueting cada vegada és més difícil arribar als seus públics objectius a causa del gran volum d'informació i dades existents. Aprèn a posar en marxa una campanya de publicitat a LinkedIn i a arribar als teus clients de forma segmentada i directa amb LinkedIn Ads.
Start: Thu 01/04/21
Specialized
 
Aprèn a conèixer els teus recursos audiovisuals per crear vídeos propis, sota protocols d'estil, amb peces de productes i serveis per a agrupar-los en canals de vídeos, promocionar la teva marca i distribuir i captar clients a les xarxes socials amb el contingut més viral i més atractiu.
Start: Thu 01/04/21
Specialized
 
Coneix com afrontar el repte d'arribar a potencials clients B2B o B2C a través de dispositius mòbils i les oportunitats que obre aquest canal per a les pimes i els emprenedors.
Start: Thu 01/04/21
Specialized
 
L'ús dels dispositius mòbils ha anat creixent a un ritme desorbitat fins a arribar a canviar notablement el nostre dia a dia (com ens comuniquem, com naveguem per Internet, com mirem sèries, etc.). Resulta gairebé obligatori poder saber de quina manera els usuaris interactuen amb el teu lloc web o amb la teva aplicació via dispositius mòbils i com generen negoci, per tant (...)
Start: Thu 01/04/21
Specialized
 
Video is the king of content on networks. Discover step-by-step how to create a video and the tricks to make it appealing to social networks.
Start: Thu 01/04/21
Specialized
 
Vols crear formularis i enquestes àgils i divertides sense haver de tenir coneixement de codi? Amb Typeform podràs convertir un procés avorrit i monòton com podia ser fins ara omplir una enquesta o formulari, en una experiència agradable, amena i més humana. A més a més, es tracta d¿una plataforma molt senzilla d¿utilitzar, no és necessari saber cap mena de codi (...)
Start: Thu 01/04/21
Specialized
 
ls assistents virtuals estan canviant la manera de com les persones connectem i interactuem amb les empreses. Aquest curs és una formació introductòria a qualsevol persona que es vulgui iniciar en el concepte del Xatbot i la intel·ligència artificial. Anima¿t a descobrir el present i el futur del Xatbot!
Start: Thu 01/04/21
Specialized
 
Vols descobrir què son els sistemes de bloqueig de publicitat, qui els utilitza i per quins motius ho fa? O potser crees continguts? Repassarem alguns trucs i consells per poder connectar amb el públic mitjançant una publicitat respectuosa i amb contingut de valor.
Start: Thu 01/04/21
Specialized
 
Instagram is the most powerful and most public social network in the world. Its visual side has converted it into an ideal tool for marketing campaigns. Discover how to take full advantage of Instagram and features such as Stories.
Start: Thu 01/04/21
Specialized
 
The correct management of the metrics is vital for any web. Learn what web analytics is and how to use it to measure traffic on your page using the most-used tool for both small businesses and large multinational companies: Google Analytics.
Start: Thu 01/04/21
Specialized
 
Web metrics allow us to know our audience in order to adapt our website and achieve our business objectives. In this course we will learn more about concepts and advanced web analytics techniques with Google Analytics.
Start: Thu 01/04/21
Showing 1 - 15 of 87 results.