Publicador de contenidos

Les Antenes Cibernàrium es troben a diverses Biblioteques de Barcelona on Cibernàrium realitza activitats per iniciar-se i avançar en l'ús d'internet i la tecnologia.  A la Xarxa de...

¡Ahora puedes formarte desde casa, en línea y en directo!

Descubre toda la formación básica de la ciudad de Barcelona.

Casos de éxito

Alumnos de IT Academy que han encontrado trabajo Gerard Ferrer "Para mí, IT Academy supuso la oportunidad de descubrir el mundo de la...

¡Ponte al día de las últimas tendencias tecnológicas con las Masterclass!

El acTIC consta de seis cursos organizados en módulos y lecciones en el que se realizará una formación específica de hardware y de software, una formación en entornos de la red e Internet, y se...

Cibernàrium 22@

A la primera planta de l'edifici MediaTIC, al districte 22@ de Barcelona, es troba el Cibernàrium 22@, un dels dos centres de capacitació tecnològica de Barcelona Activa.

L'edifici MediaTIC és una construcció emblemàtica, amb una arquitectura pionera i que ha esdevingut un dels símbols del districte de la innovació 22@ de Barcelona. El particular cub de 38 metres d'alçada té un revestiment de les façanes diferent en funció de la seva orientació i l'incidència solar per obtenir una màxima eficiència ambiental i un estalvi energètic considerable. Alberga un ecosistema de 14.000 metres quadrats on conviuen entorns d'innovació i recerca, formació tecnològica i activitat empresarial.

A la primera planta es va inaugurar l'any 2011 el Cibernàrium 22@, centre de capacitació tecnològica per a tothom, que disposa de 9 aules dotades d'equips informàtics on es realitzen activitats de formació especialitzada en Internet i tecnologies.

També hi tenen lloc activitats de formació avançada com l'IT Academy, masterclass a l'auditori o jornades i esdeveniments relacionats amb tecnologies de la informació i la comunicació o amb els reptes econòmics i de desenvolupament de la ciutat. Tota la planta té connexió wifi pública i gratuïta i un espai de lliure ús per al treball i el networking.

L'oferta formativa presencial de Cibernàrium s'imparteix repartida entre el Cibernàrium 22@ i el Cibernàrium Nou Barris.

 

On som:
Cibernàrium 22@
Edifici MediaTIC. Roc Boronat, 117, planta 1.
08018 Barcelona (Districte 22@)

Metro: Glòries (L1) i Llacuna (L4)
Autobusos:  6, 7, 92, 136, 192, H14, B20, B25
Tram: T4 Ca l'Aranyó
Estacions Bicing:
143 - c/ Sancho de Ávila, 170 / Llacuna
393 - c/ Llacuna, 86 / Pere IV
142 - c/ Sancho de Ávila, 104 / Badajoz
286 - c/ Bolívia, 76 / Ciutat de Granada
42 - c/ Ciutat de Granada 168 / Av. Diagonal
151 - c/ Pallars, 182 / Roc Boronat

 

 

 

 

 


 

  • Img
Img