Inscripció a la ITAcademy

IT Academy és l'innovador centre de formació en programació web i anàlisis de dades de l'Ajuntament de Barcelona. L'objectiu del programa és formar a aquelles persones que vulguin fer un procés de reconversió laboral cap al sector TIC.

El curs està dirigit a totes aquelles persones que vulguin aprendre programació web o ciència de dades. En cas de no tenir coneixements previs, es disposa d'un curs intern de fonaments, adaptat a les diferents especialitzacions, on aprendre les bases necessàries. 

 

Contingut dels cursos
 
Per saber el contingut específic de cada curs cal descarregar el pdf que hi ha al costat del botó de la inscripció.
 
Idioma
 
Molt important tenir en compte que els cursos s'imparteixen en català i castellà. També trobaràs alguns continguts en anglès.
 
Procés d'inscripció
 
Un cop es fa la inscripció al web, s'envia de manera automàtica un correu amb les instruccions d'accés a la IT Academy (cal revisar la safata d'spam en cas que el correu no arribi a la d'entrada).
 
Modalitat de la formació Hi ha cursos que s'imparteixen en format presencial (al Cibernàrium22@) i d'altres en format online. Les principals diferències son les següents:

 

 

 

 
IMPORTANT

  • - Aquesta formació no va per convocatòries. Quan s'allibera una plaça a l'especialització triada, entra la següent persona de la llista. 

  • - Per poder fer el curs, és imprescindible poder complir amb l'horari indicat en aquesta activitat (l'itinerari en modalitat presencial es fa durant el torn de matí  de 9h a 13h). 

  • - Les inscripcions obertes és per aquelles formacions amb places. Si no pots inscriure't a la formació que buscaves és perquè està plena.

  • - Per a més informació consulta les FAQS.

  •  

 

 

Cursos ITAcademy