Inscripció a la ITAcademy

IT Academy és l'innovador centre de formació en programació web i anàlisis de dades de l'Ajuntament de Barcelona. L'objectiu del programa és formar a aquelles persones que vulguin fer un procés de reconversió laboral cap al sector TIC o bé reciclar-se dins d'aquest sector.

A l'IT Academy tenim dos models de formació:

Reskilling (350h): Formacions que permeten a les persones reconvertir-se cap a un nou àmbit laboral, en aquest cas al sector IT.

Upskilling (50-150h): Cursos orientats a persones amb coneixements previs de IT, que permeten millorar las aptituds tècniques de la persona.

 

Per a qualsevol formació a l'acadèmia, has de tenir en compte els següents punts:
 

Contingut

Per saber el contingut específic de cada curs cal descarregar el pdf que hi ha al costat del botó de la inscripció.

Idioma

Molt important tenir en compte que els cursos s'imparteixen en català i castellà. També trobaràs alguns continguts en anglès.

Procés d'inscripció

Un cop es fa la inscripció al web, s'envia de manera automàtica un correu amb les instruccions d'accés a IT Academy (cal revisar la safata d'spam en cas que el correu no arribi a la d'entrada).

Modalitat de la formació

Hi ha cursos que s'imparteixen en format presencial (al Cibernàrium22@) i d'altres en format online. Les principals diferències són les següents:

 

 


 

 

 
IMPORTANT

  • - Aquesta formació no va per convocatòries. Quan s'allibera una plaça a l'especialització triada, entra la següent persona de la llista. 

  • - Per poder fer el curs, és imprescindible poder complir amb l'horari indicat en aquesta activitat (l'especialitat en modalitat presencial es fa durant el torn de matí de 9h a 13h). 

  • - Les inscripcions obertes corresponen a totes les formacions amb places. Si no pots inscriure't a la formació que buscaves és perquè està plena.

  • - Per a més informació consulta les FAQS.

 

Cursos ITAcademy