Selector d'idioma

catalàespañolenglish
Català Castellano English

Visualització del menú

Ruta de navegació

IT Academy

Inscripció IT Academy

1. Què és IT Academy?

Aprèn programació o anàlisi de dades amb els bootcamps gratuïts de l'Ajuntament de Barcelona! Vine i reconverteix-te cap al sector TIC o bé recicla't dins d'aquest sector!

Botó FAQs INSCRIU-T'HI!
IT Academy

Dos models de formació

IT Academy

Reskilling (350h):

Formacions que permeten a les persones reconvertir-se cap a un nou àmbit laboral, en aquest cas al sector IT. Els cursos són presencials al Cibernàrium-22@, de dilluns a dijous de 10h a 14h, i l'assistència és obligatòria.

Upskilling (50-150h):

Cursos orientats a persones amb coneixements previs de IT, que permeten millorar les aptituds tècniques de la persona. Consulta el format i l'horari en cada formació.

2. Què pots aprendre?

Frontend
És la part del desenvolupament web que inclou tot el que les persones veuen i amb què interactuen, com el disseny i la interfície d'usuari, utilitzant HTML, CSS i JavaScript.

Backend
El backend és la part que gestiona el servidor, la base de dades i la lògica de l'aplicació, utilitzant llenguatges com PHP, Python o Java, per assegurar el funcionament correcte del lloc web.

Fullstack
Dins del fullstack es treballa tant en el frontend (interfície d'usuari) com en el backend (servidor i bases de dades) del desenvolupament web, utilitzant una varietat de tecnologies per crear aplicacions completes.

Data Analytics
És el procés de recopilar, netejar i analitzar dades per identificar patrons, tendències i informació que ajudi en la presa de decisions. Utilitza tècniques estadístiques, matemàtiques i eines de programari com Python, R i SQL.

3. Consulta els itineraris i inscriu-te!

Activities By Code

Tens dubtes de quina especialitat triar? Consulta les càpsules de formació del Cibernàrium i practica!

Botons FAQs

Informació sobre la inscripció

Una vegada es formalitza la inscripció al web, t’enviarem de manera automàtica un correu electrònic amb les instruccions d'accés a IT Academy (cal revisar la safata d'spam en cas que el correu no arribi a la d'entrada).

Les inscripcions obertes corresponen a tots els cursos amb places disponibles. Si no pots inscriure't al curs que buscaves és perquè en aquests moments està ple. Quan s’alliberi una plaça t’avisarem per correu electrònic.

Aquests cursos no van per convocatòries amb dates concretes. Quan s'allibera una plaça a un curs, automàticament s’avisa a la següent persona de la llista d’espera.