Selector d'idioma

catalàespañolenglish
Català Castellano English

Visualització del menú

Ruta de navegació

Formació TIC especialitzada

Formació en directe

Presencial o virtual

Forma't en directe i millora les teves competències digitals a través de les més de 150 activitats que t'ofereix el Cibernàrium, en equipaments públics de lliure accés, o bé en format virtual, i caracteritzades per:

  • Curta i mitjana durada: Entre 2 i 24 hores.
  • Continguts pràctics, innovadors i actualitzats: Aborden les darreres tendències en tecnologies aplicades a necessitats reals, especialment de l'àmbit professional. La renovació trimestral de la programació permet estar sempre al dia.
  • Horari flexible: Una mateixa activitat es repeteix en diferents franges horàries en diversos dies per fer-la més accessible.

Formació online

Quan vulguis i on vulguis

Cibernàrium s'adapta als teus horaris amb una oferta de més de 100 activitats formatives online gratuïtes i d'accés lliure. Aprèn al teu ritme amb els cursos online, activitats de fins a 6 hores per aprendre i aprofundir en diverses eines i solucions tecnològiques.

L'oferta formativa online es va renovant regularment per incorporar nous continguts i actualitzar-ne els existents. Faciliten la conciliació i l'accés a la formació tecnològica a persones que, per distància o horaris, no poden desplaçar-se. També estan obertes a les persones assistents als cursos presencials per refrescar conceptes o ampliar informació.

Les activitats són organitzades segons blocs temàtics i es poden fer seguint un itinerari personalitzat.

Durant el 2023 el Cibernàrium va oferir més de 6000 hores de formació on més de 6500 persones es van formar en directa realitzant de mitjana 12 hores cadascuna.