Selector d'idioma

catalàespañolenglish
Català Castellano English

Visualització del menú

Ruta de navegació

Formació TIC especialitzada - Cibernàrium

Vols descobrir eines tecnològiques que et puguin ajudar a millorar en l'àmbit professional? Vols aprendre a crear un web o gestionar un e-commerce? Quines estratègies de comunicació i màrqueting digitals podrien ser útils per al teu negoci?

Troba la resposta a les formacions especialitzades de CibernàriumS'adrecen a persones treballadores, emprenedores,  en cerca de feina o estudiants. Inclouen cursos presencials, online i masterclass.

Formació presencial

La Formació especialitzada inclou al voltant de 180 activitats, en equipaments públics de lliure accés i caracteritzades per:
· Curta i mitjana durada: Entre 2 i 24 hores, amb un màxim de 6 sessions.
· Continguts pràctics, innovadors i actualitzats: Aborden les darreres tendències en tecnologies aplicades a necessitats reals, especialment de l'àmbit professional. La renovació trimestral de la programació permet estar sempre al dia.
· Horari flexible: Una mateixa activitat es repeteix en diferents franges horàries en diversos dies per fer-la més accessible.
· Itinerari personalitzat: Les activitats són organitzades segons blocs temàtics i es poden fer seguint un itinerari personalitzat.

Formació online

Cibernàrium també proporciona una oferta de més de 100 activitats formatives online gratuïtes i d'accés lliure. S'ofereixen diferents formats:

  • Bits de TIC: cursos breus per estar al dia de les darreres tendències digitals.
  • Cursos online: activitats de fins a 6 hores per aprendre i aprofundir en diverses eines i solucions tecnològiques.
  • Masterclass online: conferències i xerrades sobre actualitat del món de la tecnologia prèviament realitzades de forma presencial

L'oferta formativa online es va renovant regularment per incorporar nous continguts i actualitzar-ne els existents. Faciliten la conciliació i l'accés a la formació tecnològica a persones que, per distància o horaris, no poden desplaçar-se. També estan obertes a les persones assistents als cursos presencials per refrescar conceptes o ampliar informació. Si es completen, generen un certificat d'assistència equivalent al de les formacions convencionals.