Inscripció a la ITAcademy

IT Academy és l'innovador centre de formació en programació web i anàlisis de dades de l'Ajuntament de Barcelona.

L'objectiu del programa és formar a aquelles persones que vulguin fer un procés de reconversió laboral cap al sector TIC.

El curs està dirigit a totes aquelles persones que, amb coneixements de programació previs o sense, vulguin aprendre a programar.

En cas que no tinguis nocions, no pateixis, posem a la teva disposició un curs de Fonaments de la programació (FDLP) perquè aprenguis la base necessària per entrar a l'itinerari.


Contingut dels cursos: Al costat de cada itinerari tens l'opció de descarregar-te un PDF amb tot el contingut tècnic del curs, la metodologia, els dies per mòduls, etc.

Molt important tenir en compte que els cursos s'imparteixen en català i castellà i pot segons l'etapa formativa en la qual estiguis cursant.

També trobaràs alguns continguts en anglès.

 

IMPORTANT:

  • - Has de participar en una Sessió informativa de la IT Academy, on t'explicarem tot el programa.

  • - Un cop hagis realitzat la inscripció al curs de manera automàtica rebràs un mail amb les noves instruccions d'accés a la IT Academy, revisa la safata d'spam perquè pot haver-te arribat allà.

  • - Aquesta formació comença quan s'allibera una plaça i entres al programa.

  • - Per temes de seguretat COVID i mantenir les distàncies, tindrem una presencialitat del 50% a les aules.

  • - Per poder fer el curs, és imprescindible poder complir amb l'horari indicat en aquesta activitat (L'itinerari en modalitat presencial es fa durant el torn de matí  de 9 h a 13 h i el de modalitat en línia està disponible per ambdós torns).

  • - Per a més informació consulta les FAQS.

  •  

 

 

Cursos ITAcademy