Biblioteca Montserrat Abelló (Les Corts)

La Biblioteca Montserrat Abelló s’inaugurà el 26 de gener de 2018. Situada al carrer dels Comtes de Bell-lloc, és un nou equipament cultural i de proximitat que comparteix edifici amb l'Ateneu de Fabricació de les Corts. Es converteix en la biblioteca del Districte de les Corts. Rep el nom de l'escriptora Montserrat Abelló i Soler (Tarragona, 1918 -Barcelona, 2014), considerada una autora fonamental per a la poesia i la traducció catalanes de la segona meitat del segle XX.

La biblioteca disposa del servei d'autopréstec i és la primera a incorporar el servei de retorn de documents amb classificació automatitzada de dues boques a les Biblioteques de Barcelona. També disposa d'una sala d’actes amb capacitat per a cent persones, dues sales de suport, espais de treball coworking i un Espai Multimèdia mòbil. Tant el mobiliari com l'equipament informàtic responen al concepte de mobilitat, amb l'objectiu de poder organitzar diferents models de formació amb ordinadors portàtils, tauletes i smartphones. Així mateix l'aula està equipada amb connexió a la xarxa elèctrica i connexió Wi-Fi per facilitar el treball amb els dispositius propis.

En aquest espai es programen activitats i tallers que permeten als usuaris iniciar-se en el coneixement d'internet i de les diverses eines tecnològiques. La preinscripció es pot dur a terme a través d'internet o bé directament a la biblioteca.

També ofereix un servei de suport TIC.

Comtes de Bell-lloc, 192 - 200 (Metro: Plaça del Centre (L3) - Bus: 54, 59, 66, 78, H8, H10, V5, V7)

93 222 11 98

imagen antena Biblioteca Montserrat Abelló (Les Corts)

Properes activitats